Agil ledelse

Kan du skabe værdi med agil ledelse?

Hjælp vores kunder med at følge med markedet ved hjælp af agile tilgange og metoder

Agilitet står højt på dagsordenen i mange organisationer, og det gælder også flere af vores kunder. Derfor bruger vores konsulenter og projektledere hver dag agile metoder og tilgange i udviklingen af nye produkter og services, og det er med til at skabe hyppige leverancer, der har fokus på at dække kundens reelle og øjeblikkelige behov.

kaastrup|andersen arbejder med agile tilgange i mange sammenhænge: Vores projektledere fungerer for eksempel som Scrum Masters eller Release Train Engineers og spiller ofte en central rolle i organisationer, der står overfor eller er i gang med en transformation fra traditionelle til agile metoder.

Implementeringen af agile metoder sker ikke med et trylleslag, og erfaringerne viser, at der ofte opstår adskillige – og mangeartede – udfordringer undervejs. Det skal du som agil projektleder kunne håndtere, når du er med til at skabe fremdrift og succes i de projekter, der berøres af de nye tiltag, men som udfordres af de organisatoriske, værktøjsmæssige og procesmæssige bump på vejen, som indarbejdelse af en agil proces kan fremskynde.

Vi har samlet hæftet Agilitet og projektledelse, hvor du kan se mere om, hvordan vi arbejder med agilitet. Er du vores næste agile projektleder? Du finder de opslåede job og har også mulighed for at søge uopfordret her.

Er du vores næste talent?

Lars Hegaard

Director
+45 70 27 77 19
Kontakt mig