Beskyt din virksomhed med stærk IT-sikkerhed og infrastruktur

Den rette IT-infrastruktur kan optimere driften og produktiviteten og sætte skub i din virksomheds vækst. Når kritiske forretningsområder er bundet op på IT, skaber ændringer i forretningen hele tiden nye sikkerhedsudfordringer.

De seneste års cyberangreb har vist, hvor dyrt det er for en virksomhed at blive ramt. Det kræver en holistisk plan for at sikre din virksomhed mod cybertruslen.

Vi kan hjælpe dig med at skabe overblikket og sørge for, at du står så sikkert som muligt overfor hackere og andre trusler mod forretningen.

Vil du vide mere?

Flemming Middelhede Jensen

Sales Manager
+45 70 27 77 19
Kontakt mig

Case: Virksomheden fik lukket de kritiske huller i IT-sikkerheden

kaastrup|andersen har hjulpet en stor produktionsvirksomhed med at forberede og igangsætte udrulning af en helt ny connectivity-platform for at sikre netværket – og dermed hele virksomhedens infrastruktur og drift – mod kompromitterende cyberangreb, der potentielt kan true virksomhedens eksistens.

Læs hele casen her.

Vores services

Vi har den dybe forretningsforståelse og ekspertise indenfor:

IT-sikkerhed

IT-sikkerhed

Få hjælp til ledelse og implementering af nye cybersikkerhedsløsninger, opbygning af et robust sikkerhedsframework, eller rådgivning indenfor cyberstrategi, arkitekturvalg, risikostyring og beredskabsplaner.

Vi kan også hjælpe dig med at blive compliant med NIS2 og certificeret i ISO 27001.

IT-infrastruktur

IT-infrastruktur

Når kravene til din forretning flytter sig, skal IT følge med. Den rigtige IT-infrastruktur er afgørende for, at du kan skabe en stabil, billig og effektiv drift og samtidig udnytte de vækstmuligheder, der opstår.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med arkitekturvalg, rådgivning, projektledelse og forandringsledelse.

Lad os tage en uforpligtende snak om din IT-infrastruktur og cybersikkerhed.

Kontakt os

Forbered dig på de skærpede lovkrav fra NIS2-direktivet

kaastrup|andersen som din samarbejdspartner

Vi sammensætter et unikt team af erfarne IT-projektledere og sikkerhedskonsulenter baseret på dine behov og projektets omfang. De hjælper dig med at afdække, hvilke tiltag der skal til for at løse din udfordring. Gennem en grundig analyse af din nuværende IT-infrastruktur identificerer vi de eventuelle sårbarheder og udvikler en skræddersyet sikkerhedsstrategi eller et roadmap, der matcher dine specifikke behov og forretningsmål.

Vores tilgang er baseret på en omfattende viden om de nyeste sikkerhedsteknologier. Vi har uddannet IT-konsulenter inden for ISO 27001 og NIS2, som sikrer, at best practice bliver fulgt. De har lang erfaring indenfor IT fx som projektledere i IT-afdelinger, arkitekter indenfor infrastruktur, ledere af IT-afdelinger (herunder ledelse af operationel sikkerhed), eller de har arbejdet direkte med IT-driften. De har derfor indgående kendskab til, hvad der skal til for at implementere og beskytte IT-systemerne i din virksomhed, og ikke mindst forståelse for vigtigheden af performance og oppetid.

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig om din IT-infrastruktur og cybersikkerhed. Kontakt Sales Manager Flemming Middelhede Jensen på +45 2018 0957 eller fmj@kaastrupandersen.dk.