3PL - Tredjepartslogistik

Tredjepartslogistik-løsningen skal fremtidssikres, så I skaber optimale leverancer til kunderne

Transport er en svingende omkostning, som bedst kan styres, når du har det i faste rammer og systemer. Virksomheder, der lykkedes med styringen, arbejder fleksibelt og gnidningsfrit med vareforsendelse og sikrer optimal transport til kunderne. Brugen af optimale og integrerede systemer giver typisk en øget kosteffektivitet på mellem 10-20%.

Vil du være en attraktiv aktør i markedet? Det kræver løsninger, hvor tiden fra bestilling til levering er kort og kosteffektiv. Det betyder også, at de daglige arbejdsprocesser for jeres medarbejdere og transportører skal spille tæt sammen med interessenterne.

kaastrup|andersen leverer 3PL løsninger til flere industrier. Vi har specialister, der sikrer, at jeres 3PL løsning både kan tilpasse og udvikle sig for at være på forkant med markedsbehovet og nye forretningstiltag.

kaastrup|andersen bidrager i hele processen:

Tredjepartslogistik 3PL

3PL - transportører

Uanset sammensætningen af jeres transportleverandører og variansen i jeres transportbehov, er potentialet for øget leverings- og kosteffektivitet ofte stort. Forsendelsesmønsteret i mange virksomheder forandres mod flere og hyppigere leverancer. I takt med denne forretningsændring stiger omkostningerne til leverandørerne - og det gør behovet for flere interne ressourcer til at håndtere de ændrede krav fra markedet også.

kaastrup|andersen leverer et setup, der matcher udviklingen i jeres transportbehov. Vi har opbygget unikke kompetencer på transportområdet med dybe erfaringer fra de helt store virksomheder med komplekse transportbehov og løsninger.

Kontakt os, hvis vi sammen skal se på, hvordan jeres transportbehov opfyldes og gevinsten indfries

Vil du vide mere?

Flemming Middelhede Jensen

Sales Manager
+45 70 27 77 19
Kontakt mig