Din business-partner på ERP

Et ERP-projekt handler om meget mere end teknik. Det handler i høj grad også om forretningsforståelse, projekt- og forandringsledelse og medarbejdernes onboarding i det nye ERP-system.

Vi er specialiserede i at lede komplekse, forretningskritiske projekter og forandringer, og vi er stolte af at have gjort det for de største, danske virksomheder i over 20 år.

Vi er din betroede rådgiver, der sørger for at oversætte dine krav til systemet, så løsningen understøtter dine unikke forretningsprocesser. Som din forretningspartner på ERP får vi dig sikkert igennem den digitale transformation af din forretning, så du kan skabe resultater og tage føringen i din branche med et fremtidssikret system.

Er du interesseret i at lære mere om processen frem til, at vi bliver samarbejdspartnere?
Vi har skitseret processen for dig. Hent PDF'en her.

Vil du vide mere?

Flemming Middelhede Jensen

Sales Manager
+45 70 27 77 19
Kontakt mig

Vi kan hjælpe dig i hele processen

Det er et stort spring at gå fra isolerede og specialtilpassede on-premise-løsninger til fremtidens dynamiske ERP i skyen.

Opstart

Vi sikrer en vellykket start på dit ERP-projekt med bl.a. foranalyse og kravspecifikation. Det giver dig et solidt grundlag for at træffe informerede beslutninger, så du kan vælge det system, der dækker dine behov.

Implementering

Vi gennemfører implementeringen trinvis, så du undgår driftsafbrydelser, og leverer førsteklasses projektledelse. Dette frigør dig fra bekymringer om systemleverandør, tidsplaner, budgetter og interessenter.

Forankring

Vi sørger for grundig forandringsledelse, der garanterer, at dine medarbejdere føler sig fuldstændig komfortable med systemet og har en klar forståelse af, hvordan de skal anvende det.

Løbende drift

I den løbende drift sørger vi for, at dit ERP-system altid er trimmet og klar til næste skridt og hjælper med at tilpasse det i takt med, at din virksomhed udvikler sig.

Download PDF med beskrivelse af processen

Download PDF

Det er mennesker, som får dit ERP-system til at skabe værdi. Vi ser udover teknikken og sørger for løbende i processen at sikre, at din virksomhed og medarbejdere er gearet til den digitale transformation.

Udvælg system og leverandør

Individuelle tilpasninger er omkostningstunge. Når du skal vælge dit nye ERP-system er det derfor afgørende, at du på baggrund af en foranalyse finder frem til det system, der med standardmoduler kan bringe din virksomhed tættest på mål.

Transformer forretningen med Microsoft Dynamics 365
Vi hjælper gerne med en analyse af, hvilket system der i højeste grad matcher dine behov. I de fleste tilfælde peger foranalysen på Microsoft Dynamics 365 som den bedste løsning. Det skyldes, at Microsoft Dynamics 365 indeholder en lang række standardmoduler, som mange danske virksomheder kan implementere uden større tilretninger.

Derfor skal du flytte til Dynamics 365 i skyen

Transformer forretningen med avanceret teknologi, så du proaktivt kan effektivisere forretningskritiske arbejdsprocesser og forbedre ydeevnen ved at forbinde data og automatisere opgaver.

Fleksibel og skalerbar

Større skalerbarhed og fleksibilitet

Understøt din virksomheds vækst uden dyre ændringer i din IT-infrastruktur. Du har fx mulighed for hurtigt at igangsætte og implementere nye brugere.

cybersikkerhed

Øget cybersikkerhed

Med den rigtige konfiguration og ajourførte systemopdateringer kan du overvåge din IT og reagere proaktivt på potentielle sikkerhedsudfordringer.
Din virksomheds følsomme data, applikationer og intellektuelle ejendomsret gemmes i Microsofts sikre og avancerede datacentre.

Reducerede omkostninger

Reducerede IT-omkostninger

Få en forbedret IT-produktivitet ved at reducere kompleksiteten ved administration af hardware, software og support. Reducer fx besværet med vedligeholdelse, sikkerhedskopier og opgraderinger.

Data i realtid

360 graders overblik og indsigt i realtid

Forbind dine data fra forskellige systemer ved at integrere dem i én kilde. Få data og indsigt fra ét rapporteringssystem, så du kan træffe faktabaserede beslutninger på det rette tidspunkt.

Tilpasning

Tilpasning til nye forretningsbehov

Skalér dit ERP op og ned efter behov. Du kan teste og udbygge med andre apps fra D365-platformen og gå live med ændringer på kort tid, eller bygge egne apps i Microsofts Power Platform.

Samarbejde

Øget samarbejde og produktivitet

Tilgå data hvor som helst og når som helst fra alle enheder. Giv eksterne samarbejdspartnere mulighed for at dele oplysninger i realtid, så du effektiviserer og letter samarbejdet.

Lad os tage en uforpligtende snak om transformationen af dit ERP-system.

Kontakt os

Gratis e-bog

4 råd til succes med dit ERP-projekt

Sådan sikrer du, at din ERP-implementering bliver en forretningsmæssig fordel i stedet for en klods om benet.

Vores løfte til dig

I samarbejde med vores markedsledende partnere implementer, integrerer og forankrer vi din nye Microsoft Dynamics 365 ERP i overskuelige og veldefinerede etaper, så du ikke taber driften. Vi leder forandringen og sikrer, at alle medarbejdere får den nødvendige træning.

Vi tager hånd om løbende vedligeholdelse, udvikling og support af din D365 ERP. Vi sikrer effektive arbejdsprocesser og forandringsledelse, så du kan fokusere på virksomhedens kerneforretning og høste gevinsten af din investering.

Industrikenskab

Solidt industrikendskab

Vi trækker på 20+ års brancheerfaring med at skabe fremdrift i komplekse, forretningskritiske projekter i de største, danske virksomheder, når dit D365 ERP ledes i mål. Det giver dit nye ERP alle forudsætninger for succes i den daglige drift.

Projektledelse i topklasse

Projektledelse i topklasse

Vores nøgle til succes ligger i vores team af certificerede projektledere. De er certificerede i PRINCE2 og SCRUM og har stort kendskab til hybrid projektledelse og forandringsledelse. Vi kan derfor levere den nødvendige viden og erfaring, der sikrer fremdrift i dit ERP-projekt

Gennemprøvet koncept

Gennemprøvet koncept

Vi sikrer en omkostningseffektiv ERP ved at udnytte D365-standardplatformen fuldt ud. Det minimerer udgifter til vedligeholdelse og drift. Vi sikrer fleksibilitet ved at implementere i moduler og dermed placere relevante forretningsprocesser i separate applikationer, som aktiveres efter behov.

Holistisk forretningsforståelse

Holistisk forretningsforståelse

Vores holistiske forretningsforståelse er afgørende for at sikre, at dit D365 ERP ikke kun opfylder tekniske krav, men også bidrager til dine overordnede forretningsmål. Vi arbejder tæt sammen med dig, så vi sikrer, at dit ERP skaber reel værdi og bæredygtig succes.

Full service partner

Full service D365-partner

Vi tager hånd om løbende vedligeholdelse, optimering, træning, support og licenshåndtering. Vi er din udviklingspartner, når det kommer til datakonverteringer, integrationer, rapportering og tilpasninger.

Analytisk og proaktiv tilgang

Analytisk og proaktiv tilgang

Dit ERP skal ses som en dynamisk ressource til din virksomhed. Som din business partner på D365 ERP sikrer vi, at dit ERP afspejler din virksomheds udvikling – og ikke den anden vej rundt. Vores analytiske og proaktive tilgang til optimering sikrer business continuity og impact.

Skal vi være din business partner på Dynamics 365 ERP?

Kontakt os