Skab fremdrift og stabilitet i udviklingsprojekterne

Stræber du efter at kunne levere dit nye produkt til markedet til tiden, inden for budgetrammen og i den rette kvalitet? Og ønsker du ikke mindst, at produktet bliver en stor succes?

Vi kan hjælpe dig med at skabe fremdrift, styring og stabilitet i dit udviklingsprojekt, så du kan levere de ønskede resultater. Vores erfarne projektledere er dygtige til at navigere i komplekse organisationer og hurtige til at indhente kendskab til nye udviklingsprojekter og koncepter og dermed komme på omgangshøjde.

Vores projektleder træder ind som en holdspiller, der har fokus på at samle teamet og sikre klar og god kommunikation, så teamet skaber fremdrift og reel værdi.

Vil du vide mere?

Thomas Tengstedt

Sales Manager
+45 70 27 77 19
Kontakt mig

Case: Vestas Offshore Wind skaber medvind i produktudviklingen

Nye versioner af turbiner kræver et stort arbejde med design, udvikling og test – og ikke mindst at sikre, at arbejdsgange og processer ligger fast i organisationen. Når et nyt design skal stå sin første prøve, er det derfor centralt at have et setup, der håndterer problemstillinger hurtigt og effektivt.

Læs, hvordan vi sammen med Vestas Offshore Wind sikrer et solidt produkt og effektive processer for fremtidige projekter.

Læs hele casen her

Vores services

Vi har den dybe forretningsforståelse og ekspertise indenfor:

Concept development

Concept Development

Vi kan hjælpe dig med at facilitere din innovationsproces og idéudvikling og teste og validere nye koncepter. Vi sikrer effektiv ledelse af dine tværfaglige teams og stakeholdere.

Technology development

Technology Development

Vi kan hjælpe dig med at sikre effektiv ledelse af udviklingsprocessen, herunder softwareudvikling, dataanalyse, robotteknik, hardware, connectivity og IoT.

Product Development

Design for Manufacturing

Vi kan hjælpe dig med at specificere krav og skabe et effektivt design eller konstruktion af dit produkt, så det er nemt at producere, og så produktionsomkostningerne reduceres.

Prototyping and testing

Prototyping and Testing

Vi kan hjælpe dig med at udvikle realistiske prototyper, så du kan teste funktionalitet, kvalitet og brugervenlighed. Vi kan også hjælpe dig med at lave digitale simuleringer og lede testprocessen.

Product improvement

Product Improvement

Vi kan hjælpe dig med at facilitere feedback fra produktionen og kvalitetsfunktionen og identificere meningsfulde produktforbedringer.

NPI and Technology Transfer

New Product Development (NPD) & New Product Introduction (NPI)

Vi kan hjælpe dig med lave et roadmap for hele produktets livscyklus, så du sikrer, at produktet kan produceres bæredygtigt. Vi kan efterfølgende lede processen med at få det nye produkt i produktion.

Lad os tage en uforpligtende snak om dit udviklingsprojekt

Kontakt os

kaastrup|andersen som din samarbejdspartner

Vi sammensætter et unikt team af projektledere og specialister baseret på dine behov og projektets omfang. De hjælper dig med at afdække, hvilke tiltag der skal til for at løse din udfordring.

Vores projektledere og specialister har lang erfaring inden for produktudvikling. De har derfor indgående kendskab til, hvad der skal til for at lede og optimere udviklingen og samtidig sikre forudsigelighed, stabilitet om fremdrift i projektet, så du kan levere det nye produkt til markedet i aftalt tid, indenfor budget og med rette kvalitet.

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig om din produktudvikling og innovation. Kontakt Thomas Tengstedt på +45 7027 7719 eller tte@kaastrupandersen.dk.