IT-sikkerhed

Vær forberedt på cybertrusler med stærk IT-sikkerhed

Hvor forberedt er du på at håndtere et cyberangreb? Cybertruslen er større end nogensinde og med dine kritiske forretningsområder bundet op på IT, er det nødvendigt at have det rette sikkerhedsniveau for at kunne beskytte virksomheden.

De seneste års cyberangreb har vist, hvor dyrt det er for en virksomhed at blive ramt, både i mistet omsætning, medarbejdere, der sendes hjem, og tab af kundetillid – for ikke at nævne omkostningen til at få virksomheden op at køre igen.

Vi kan hjælpe dig med at stå så sikkert som muligt overfor hackere og andre trusler mod din forretning og minimere påvirkningen, hvis det sker.

Du kan bl.a. få hjælp til at lægge en strategi for din forretnings IT-sikkerhed. Vi har værktøjerne, ekspertisen og erfaringen, der skal til for at hjælpe dig med at skabe overblikket. Vi kan også hjælpe dig med at blive compliant med gældende regler og lovgivning og certificeret i de nyeste standarder.

Vi viser vejen og sørger for, at du har styr på IT-sikkerheden. Så kan du strege IT-sikkerhed fra din to-do-liste og i stedet lægge dit fokus på de områder, der bidrager til at udvikle og effektivisere forretningen.

Vi er specialiseret i:

  • Risikovurdering og risikostyring
  • Cyberstrategi
  • Cybersikkerhed (fx indenfor standarderne: ISO 27001, CIS20/CIS18 og NIS2)
  • Indkøb af nye systemer relateret til sikkerhed
  • Arkitekturvalg i forhold til IT-sikkerhed
  • Planer for disaster recovery og business continuity
  • Beredskabsplaner
  • Projektledelse af cybersikkerhedsprojekter

Læs mere om, hvordan du forbereder dig på de skærpede krav fra NIS2-direktivet her.

Vil du vide mere?

Tina Lykke Skafsgaard Hentze

Department Manager, Business Infrastructure & Security
+45 70 27 77 19
Kontakt mig

7 råd, der gør dig klar til NIS2

For at være klar til at efterleve de skærpede krav i NIS2-direktivet, når det forventeligt træder i kraft den 1. januar 2025, er der flere overvejelser og aktiviteter, du bør iværksætte nu.

Download e-bog her