Om os

kaastrup|andersen leverer forbedrede arbejdsprocesser

kaastrup|andersen leverer forretningskritiske services, der sætter vores kunder i stand til at opnå markante fordele i en teknologisk og digitaliseret verden. Løsningerne er tilpasset behovene hos den enkelte kunde, hvor vi leverer rådgivning og implementering med udgangspunkt i vores stærke erfaringsbase.

Vi styrer din udfordring sikkert i mål

Forretningsdrive

Vi møder udfordringen med fokus på din situation, så I kan få designet en løsning, der leverer succesfulde resultater. Vi skaber løsninger, der bygger på best practice, er forankret i organisationen og virksomme i driften, så ambitionerne indfries.

Vi påtager os ansvaret

Vi påtager os ansvaret for jeres forretningsambitioner og har ét mål: At indfri dem. Vi er kendte for at skabe accelereret fremdrift og holder, hvad vi har lovet hinanden på budget, tid og leverance. Det vidner vores mange gennemførte projekter og løsninger om.

Et team bag opgaven

Vi sikrer, at jeres opgave ikke mister momentum ved altid at tilføre de kompetencer, som udfordringen efterspørger. Vi tager proaktivt hånd om det klassiske problem med knappe ressourcer. Derfor sammensætter vi forskellige kompetencer og henter ekstra opbakning ind, hvis det kræves.

Hvorfor er kaastrup|andersen det rigtige valg?

Undgå at tabe driften. Vores kernekompetence er at bringe løsningerne hurtigt og godt i mål. I har hånden på roret, vi sørger for intelligent og skånsom træk på jeres interne ressourcer.

Mange års erfaring. Vi bruger vores erfaring fra komplekse og forretningskritiske projekter, når den rette løsning skal udvikles, kombineres og udvælges. Vores mangeårige erfaring giver jeres løsning alle forudsætninger for succes i den daglig drift.

En uafhængig partner. Vi er ikke knyttet til hverken leverandører eller producenter og er heller ikke en del af de interne politiske og organisatoriske forhold i jeres organisation. I får hos os konsulenter, som fokuserer på målet og sørger for rettidig, klar og tydelig formidling af både gode og dårlige budskaber undervejs i arbejdsforløbet.

kaastrup|andersen - hvem er vi?

En ærlig og ligeværdig partner

I kaastrup|andersen hjælper vi hinanden med stort og småt – på kryds og tværs - når vi arbejder sammen. Det skaber en helt unik kultur, der også viser sig, når vi arbejder hos vores kunder; vi arbejder med og i kulturen, hvor vi er. Vi ser os selv som en ærlig og ligeværdig partner i et samarbejde, hvor vi har en fælles opgave i at udnytte alle ressourcer - tid, penge, kompetencer – på bedst mulig vis, så vi kommer i mål med løsningen.

Jeres fremdrift er vores ambition

Det gør, at vi har store ambitioner både på egne, kaastrup|andersens og vores kunders vegne – og det giver os mod til at stille de uudtalte spørgsmål, kaste lys over dunkle områder og handle i den givne situation, så vi sikrer den ønskede fremdrift

Vi er derfor naturligt optagede af at levere det bedst mulige resultat. Internt i kaastrup|andersen giver det os en intens, lærerig og udviklende kultur, og hos kunderne hjælper det os til at lære af og dele erfaringer - både egne og andres. Det gør os nysgerrige både på os selv og vores eget forbedringspotentiale, men i særlig grad på kundens kultur, tanker og måder at gøre tingene på.

Vores kultur og værdier gør os i stand til at fungere og levere i alle typer organisationer, store som små – og altid med et smil.

Tag et nærmere kig på vores værdier her.

Vores historie

kaastrup|andersen er et eksempel på den klassiske iværksætterhistorie. Den begyndte i en tilbage i 2001, hvor de to iværksættere tog springet fra Bang & Olufsen.

Senere flyttede vi til Silkeborg, som har den perfekt placering i forhold til de kunder, vi samarbejder med. Ligeledes er der kort afstand til en række af landets bedste uddannelsesinstitutioner, som vi gerne involverer os i.

Siden starten i 2001 har løsninger, rådgivning og projekter været omdrejningspunktet. I dag har vi en opbygget bred og stærk ekspertise inden for en bredere palette af løsninger der bidrager til vores kunders vækst. Dem kan du læse mere om her eller om nogle af de opgaver, vi har udført for kunder her.

kaastrup|andersen har frem til i dag gennemgået en fin udvikling med 9 gazelle-kåringer siden 2001.

Et par nøgletal

+1200

Projekter

+65

Medarbejdere

+10

Udmærkelser, priser og Gazeller