Vi gør det, vi er bedst til. Vores kernekompetence er at bringe projekterne hurtigt og bedst i mål. Omdrejningspunktet for dette er ledelse af projekter, som dækker over alle de stadier, der udgør en forretningsudviklingsproces: fra vision til idé, business case, projektledelse, implementering og evaluering. Vi sørger for, at din organisation kan koncentrere sig om det, der er jeres kernekompetencer.

Vi er uafhængige og objektive. Vi er ikke knyttet til hverken leverandører eller producenter og heller ikke en del af interne politiske og organisatoriske forhold i din organisation. Som eksterne konsulenter fokuserer vi på målet og sørger for rettidig, klar og tydelig formidling af både gode og dårlige budskaber undervejs i arbejdsforløbet.

Vi bruger hinanden i kaastrup|andersen. Vores konsulenter mødes løbende og udveksler viden, giver hinanden sparring og hjælper hinanden i de enkelte projekter. Den enkelte konsulent står aldrig alene med udfordringerne.

Vi bringer ny viden til din organisation. Vi har fingeren på pulsen og vores konsulenter uddanner sig løbende, så vi holder fast i vores høje kompetenceniveau. Vores viden bliver en del af jeres viden. Vi kigger indgående på den enkelte opgave og kommer med anbefalinger til, hvilke andre elementer, der kan løfte både projektet og din organisation. Det kan være undervisning, workshops og specialistviden. Vores erfaring viser, at vi skaber optimal effektivitet og fremdrift ved at håndtere projekterne forskelligt.

 

Og så sælger vi kun det, du har brug for: Vi vurderer – sammen med dig – hvad der skal til for at gennemføre opgaven, og sørger for at vores aftale passer til dit behov.