Lær os at kende

Konsulenthus med +65 eksperter i projektledelse og digitale løsninger

Hver dag hjælper vi virksomheder med at lede og sikre fremdrift i deres forretningskritiske projekter. Det har vi gjort i over 20 år for nogle af Danmarks største virksomheder, men også de mindre med store ambitioner. Vores fornemmeste opgave er at give dig tryghed i at vide, at din investering i forretningsudvikling og nye digitale løsninger giver afkast.

Certificerede projektledere med fagekspertise
Vores projektledere har stor erfaring med projekter i hele værdikæden, fx produktionsprojekter, forandringsprojekter, udviklingsprojekter og IT-projekter. De er certificerede i PRINCE2 og Scrum, og har stor ekspertise i hybrid projektledelse, så vi kan anvende den tilgang og metode, der passer bedst til at lede dit projekt sikkert i mål.

Har vi ikke løsningen, så bygger vi den
Vi udvikler digitale løsninger (fx baseret på Microsoft). Du kan derfor vælge os som din totalleverandør – et hus, der sørger for design, softwareudvikling, implementering, projektledelse, forankring og efterfølgende service af din nye, digitale løsning.

Det stive jakkesæt er skiftet ud med nysgerrighed i øjenhøjde
Vi lytter, forstår, og handler. Vi er mennesker, der samarbejder med mennesker. Derfor får du hos os aldrig one-size-fits-all-løsninger. Vi leverer til hele projekter, fra opstart til drift. Vi bringer løsningen ind i dagligdagen – et færdigt projekt giver nemlig først reel værdi, når det er forankret og i drift i din virksomhed. Og vi er først tilfredse, når du er.

Arbejder sammen

Din ærlige og ligeværdige partner

I kaastrup|andersen er samarbejde kernen i alt, vi gør. Vi støtter hinanden i både store og små opgaver, og denne gensidige støtte skaber en unik kultur, som afspejler sig i vores arbejde både internt og hos vores kunder.

Vi betragter os selv som ærlige og ligeværdige partnere i ethvert samarbejde. Sammen har vi en fælles mission om at optimalt udnytte alle tilgængelige ressourcer – tid, penge og kompetencer – for at nå frem til den bedst mulige løsning. Hos os arbejder vi ikke kun med vores kunder – vi arbejder også med og i kulturen, hvor vi er.

Gode løsninger handler om meget mere end teknik. Det handler om forretningsforståelse, projekt- og forandringsledelse og medarbejdernes onboarding.

Sådan arbejder vi hos kaastrup|andersen

Vi arbejder i teams for at sikre høj kvalitet i vores leverancer. En af vores nøgleværdier er, at "bag en k|a'er står en k|a'er". Det betyder for os, at der altid er en dygtig kollega i baglandet, som er ekspert inden for netop dit forretningsområde.

For dig betyder det, at dit projekt forbliver i bevægelse. Vi kan altid tilføje de nødvendige kompetencer for at imødegå udfordringerne. Vi håndterer proaktivt problemet med knappe ressourcer ved at sammensætte forskellige kompetencer og trække på ekstra støtte, når det er nødvendigt.

Samarbejde

Vores mantra

Vi er mennesker, der samarbejder med mennesker: Vi lytter, vi forstår, vi handler. Og vi forankrer løsningen i organisationen og hos dine medarbejdere, så den kan blomstre og skabe reel værdi.

Forandringsledelse

Vores DNA

Vi går altid den ekstra mil: Det ligger i vores DNA at tænke ud af boksen, hvis noget står i vejen for projektets fremdrift. Vi er ikke tilbageholdende med at tage mere ind, hvis det sikrer, at projektet kører efter planen.

System kendskab

Vores tilgang

Vi er ærlige, handlekraftige og modige: Vi er kun så gode som vores seneste projekt beviser. Derfor tilgår vi hver opgave, uanset størrelse, med lige stor respekt og ambition.

Vores værdier

Hos kaastrup|andersen har vi 7 grundlæggende værdier, der guider os i måden, vi arbejder - og samarbejder - på.

Find vores værdier her

"kaastrup|andersen er en samarbejdspartner med empati. Som kunde kan vi føle os trygge i de aftaler, vi indgår. Vi oplever en samarbejdspartner, der hurtigt bliver en integreret del af vores organisation, uden at det kritiske øje mister momentum. Det skaber succes."

Finn Olesen
General Manager, VELUX

Projektledelse

Jeres fremdrift er vores ambition

Vi påtager os ansvaret for dine forretningsambitioner. Vi er kendte for at skabe accelereret fremdrift og holder, hvad vi lover hinanden på budget, tid og leverance. Det vidner vores mange gennemførte projekter om.

Vi har store ambitioner både på egne, kaastrup|andersens og vores kunders vegne – og det giver os mod til at stille de svære spørgsmål, kaste lys over uklare områder og handle i den aktuelle situation for at sikre den ønskede fremgang.

Vi er naturligt optagede af at levere det bedst mulige resultat. Internt i kaastrup|andersen giver det os en intens, lærerig og udviklende kultur, og hos kunderne hjælper det os til at lære af og dele erfaringer – både egne og andres. Det gør os nysgerrige både på os selv og vores eget forbedringspotentiale, men i særlig grad på kundens kultur, tanker og måder at gøre tingene på.

Vores kultur og værdier gør os i stand til at fungere og levere i alle typer organisationer, store som små – og altid med et smil.

Vores værdier

Resultater skabes, når forretningssystemer, processer og mennesker forenes.

9

Gazelle kåringer

+65

Dygtige medarbejdere

+2000

Succesfulde projekter

Harald og Anton

Vores historie

kaastrup|andersen er et eksempel på den klassiske iværksætterhistorie. Den begynder i 2001, hvor de to iværksættere, Harald Høi Andersen og Anton Kaastrup-Hansen, tager springet fra Bang & Olufsen. De flytter til Silkeborg, da det er den perfekte placering i forhold til de kunder, de samarbejder med. Og så er der kort afstand til en række af landets bedste uddannelsesinstitutioner, som de gerne involverer sig i.

Siden starten i 2001 har løsninger, rådgivning og projektledelse været omdrejningspunktet. I dag har vi opbygget en stærk ekspertise inden for udvalgte services, der bidrager til vores kunders vækst. Læs vores kundecases her.

kaastrup|andersen har frem til i dag gennemgået en god udvikling med 9 gazelle-kåringer.

Kontakt os