Optimér din forsyningskæde og skab forbedret cash flow og konkurrenceevne

Bedre likviditet, lavere kapitalbinding og et godt flow i salget af produkter – det er nogle af gevinsterne ved en optimeret forsyningskæde.

Når din forsyningskæde er effektiv, transparent og fleksibel, er den også robust og kan reagere hurtigt på udsving i efterspørgsel og ændringer i omgivelserne. Vi kan hjælpe dig med identificere udfordringerne på både strategiske, taktiske og operationelle niveauer.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med at optimere dit lager, bygge bro mellem din strategi og drift, og effektivisere data-flow.

Case: Produktionsvirksomheden McBride sparer investeringer i millionklassen ved optimering af eksisterende lager

McBride havde afsat millioner til at løse kapacitetsudfordringerne på deres lager. Ved at optimere deres eksisterende lager, som blev mere velorganiseret, struktureret og effektivt, kunne omkostningerne holdes på beskedne 50.000 kr.

Læs, hvordan vi i samarbejde med McBride effektiviserede lageret og sparede dem investeringer i millionklassen.

Læs hele casen her

Vores services

Vi har den dybe forretningsforståelse og ekspertise indenfor:

Inventory Optimazation

Inventory Optimization

Effektivisering, optimering og reduktion af lageret kræver overblik og kontrol. Vi har gode erfaringer med at benytte 2xABC-analyse, som afslører, hvilke produkter der giver mest værdi for din virksomhed, og hvilke produkter der ’fylder op’ og derfor bør nedbringes.

Sales and operation planning

Sales & Operation Process (S&OP)

Hvem ønsker ikke stigning i omsætning, reduceret arbejdskapital, bedre balance mellem udbud og efterspørgsel, overblik, transparens og tværgående samarbejde? Det gør vi vist alle, og det er blot nogle af gevinsterne, du kan få ved en effektiv og målrettet S&OP.

Forretningsmænd

Sourcing Excellence

Få hjælp til at optimere dine omkostninger, kvalitet og leveringstid. Vi kan hjælpe dig med at identificere, evaluere og vælge de bedste leverandører, materialer og tjenester til de mest fordelagtige betingelser og priser.

Third party logistics

Third-party logistics (3PL)

Forsendelsesmønsteret forandres mod flere og hyppigere leverancer. Uanset sammensætningen af jeres transportleverandører og -behov, er potentialet for øget leverings- og kosteffektivitet ofte stort. Vi hjælper dig med at udvikle et setup, der matcher din virksomheds udvikling.

Lad os tage en uforpligtende snak om optimering af din supply chain.

Kontakt os

kaastrup|andersen som din samarbejdspartner

Vi sammensætter et unikt team af projektledere og supply chain-specialister baseret på dine behov og projektets omfang. De hjælper dig med at afdække, hvilke tiltag der skal til for at løse din udfordring.

Vores projektledere og specialister leverer løsninger med afsæt i optimerede processer, tværfunktionel styring, differentieret planlægning og performance management.

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig om optimering af din supply chain. Kontakt Flemming på +45 7027 7719 eller fmj@kaastrupandersen.dk.