Præstér dit bedste med fremtidssikrede forretningsapplikationer

Dine forretningsapplikationer er rygraden i din virksomhed. Med opdaterede og fleksible systemer sikrer du det gode fundament for overblik, sikkerhed, effektivitet og i sidste ende din virksomheds succes.

Vi ved, det er en stor og vigtig opgave at skulle udvælge og implementere nye systemer eller optimere på eksisterende. Vi er specialiserede i at lede projekter og forandringer som disse og viser dig vejen, så du kan skabe resultater og tage føringen i din branche med fremtidssikrede systemer.

Vi ved også, at det kan være afgørende med en uvildig rådgiver, der agerer med fuld objektivitet, og som ikke er farvet af interne og eksterne interesser eller præferencer. Vi hjælper dig med at sikre, at dit nye system passer til din virksomhed – ikke omvendt.

Vil du vide mere?

Flemming Middelhede Jensen

Sales Manager
+45 70 27 77 19
Kontakt mig

Case: Innovativ produktionsvirksomhed får skalerbart ERP-system

SaltPower sikrer det rette system- og leverandørvalg med en grundig behovsafdækning. For at imødekomme stor vækst er det nødvendigt for SaltPower at implementere et nyt ERP-system, som kan understøtte den nuværende og fremtidige forretning. Sammen med SaltPower skræddersyr vi en plan, som imødekommer deres behov og deadlines.

Vores services

Vi har den dybe forretningsforståelse og ekspertise indenfor:

ERP

Enterprise Resource Planning (ERP)

Det er en omfattende proces at udvælge og implementere et nyt ERP-system. Vi kan hjælpe dig med at skabe det intelligente fundament og indfri potentialet i din virksomhed. Du kan få hjælp til analyse af processer og behov, leverandør- og systemudvælgelse, projektledelse, træning, data management og forandringsledelse.

Data management

Data Management og Business Intelligence (BI)

Når processer fejler, skyldes det ofte udfordringer med datakvaliteten. Vores specialister kan hjælpe dig med håndteringen af data og forene medarbejdere, systemer og arbejdsprocesser. Med data management og governance på plads kan vi frigøre, bearbejde og videreformidle komplekse data på en enkel måde, så du kan handle på informationen.

PLM

Product Lifecycle Management (PLM)

Har du digitaliseret jeres produkters livscyklus, så det skaber en digital rød tråd gennem design-, fremstillings-, service- og afviklingsfasen? Få hjælp til at afdække udfordringer i det eksisterende data-setup, identificere forbedringsmuligheder og prioritere konkrete initiativer til et styrket PLM, så du kan finde og dele kritisk data i realtid i hele produktværdikæden.

CPQ

Configure Price Quote (CPQ)

Er du udfordret af, at dine sælgere laver tilbud på hver deres måde? Vi kan hjælpe dig med at automatisere den manuelle proces med at konfigurere og prissætte et produkt, så I kan levere tilbud hurtigt, overskueligt og korrekt, og undgå, at konkurrenten løber med forretningen.

CRM

Customer Relationship Management (CRM)

Vi kan hjælpe dig med at analysere dine eksisterende forretningsprocesser og identificere områder, hvor CRM kan optimeres. Vi kan også opbygge nye eller tilpasse eksisterende processer, så du udnytter dit CRM-systems fulde potentiale og i sidste ende skaber styrkede relationer med kunderne.

PIM

Product Information Management (PIM)

Lever jeres produktinformation i mange forskellige systemer? Kan du hurtigt finde alle relevante informationer om et produkt? Vi kan hjælpe dig med PIM og sikre, at PIM-systemet bliver lager for al produktinformation og dirigent for, hvor den information udledes.

Lad os tage en uforpligtende snak om dine forretningssystemer

Kontakt os

Gratis e-bog

4 råd til succes med dit ERP-projekt

Sådan sikrer du, at din ERP-implementering bliver en forretningsmæssig fordel i stedet for en klods om benet.

kaastrup|andersen som din samarbejdspartner

Vi sammensætter et unikt team af projektledere, tekniske specialister og forretningskonsulenter baseret på dine behov og projektets omfang. De hjælper dig med at afdække, hvilke tiltag der skal til for at løse din udfordring og sørger for intelligent træk på dine interne ressourcer, når projektet udføres.

Vi trækker på erfaringer fra +1.200 forretningskritiske projekter og kommer med stor erfaring med digitalisering af forretningsprocesser i en bred vifte af brancher heriblandt industri-, detail- og energibranchen. Vi ved, at resultater skabes, når der er sammenhæng mellem system, processer og medarbejdere. Det er vores fokus i alle projekter, vi påtager os og vores løfte til dig.

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig om dine forretningssystemer og udviklingsmuligheder. Kontakt Flemming på +45 7027 7719 eller fmj@kaastrupandersen.dk.