Præstér dit bedste med fremtidssikrede forretningsapplikationer

Dine forretningsapplikationer er rygraden i din virksomhed. Med opdaterede, kosteffektive og fleksible systemer, sikrer du det gode fundament for overblik, sikkerhed, effektivitet og i sidste ende din virksomheds succes.

Vi ved, det er en stor og vigtig opgave at skulle udvælge og implementere et nyt system som fx ERP, PLM eller CPQ. Hos kaastrup|andersen er vi specialiserede i netop dét og har gennem mange års erfaring forfinet vores tilgang til at optimere og integrere forretningssystemer og processer. Vi er stærke i at lede projekter og forandringer og viser dig vejen, så du kan skabe resultater og tage føringen i din branche med fremtidssikrede systemer, der understøtter din virksomheds udvikling og vækst.

Vi har den dybe forretningsforståelse og ekspertise indenfor nedenstående forretningsapplikationer.

Vil du vide mere?

Flemming Middelhede Jensen

Sales Manager
+45 70 27 77 19
Kontakt mig

Case: Innovativ produktionsvirksomhed får skalerbart ERP-system

SaltPower sikrer det rette system- og leverandørvalg med en grundig behovsafdækning. For at imødekomme stor vækst er det nødvendigt for SaltPower at implementere et nyt ERP-system, som kan understøtte den nuværende og fremtidige forretning. Sammen med SaltPower skræddersyr vi en plan, som imødekommer deres behov og deadlines.

Enterprise Resource Planning (ERP)

Enterprise Resource Planning (ERP)

Et velimplementeret og fremtidssikret ERP-system er afgørende for din virksomheds drift og udvikling. Det er virksomhedens centrale omdrejningspunkt, der sørger for, at du kan administrere virksomhedens økonomi, daglige aktiviteter og processer på tværs af afdelinger og funktioner.

Det er en omfattende proces at udvælge og implementere et nyt ERP-system. Vi kan hjælpe dig med at indfri potentialet i din virksomhed og bistå dig i processen med udvælgelse og implementering.

Læs mere her
Data Management og Business Intelligence

Data Management og Business Intelligence

Når processer fejler, skyldes det ofte udfordringer med data. Har du styr på jeres data i virksomheden?

Vi er eksperter i håndteringen af data og at få sammenspillet mellem medarbejdere, teknologi, systemer og arbejdsprocesser til at fungere optimalt. Og med data management på plads kan vi hjælpe dig med at frigøre komplekse data, bearbejde dem gennem analyser og videreformidle dem på en enkel måde, så din virksomhed kan handle på informationen.

Læs mere her
Product Lifecycle Management (PLM)

Product Lifecycle Management (PLM)

Digitaliserede produktionsvirksomheder anvender produktdata til at drive store dele af forretningen. Et PLM-system er en platform, der er med til at understøtte samarbejdet på tværs af jeres afdelinger – softwaren gør det let for jer at finde og dele kritisk data i realtid i hele produktværdikæden.

Vi kan være din uvildige partner og bistå dig i alle faser fra udarbejdelse af kravspecifikationer til løbende drift.

Læs mere her

kaastrup|andersen som din samarbejdspartner

For at opnå en succesfuld integration af et nyt system hos dig er der ofte brug for at sætte forskellige kompetencer og erfaringer i spil. Vi sammensætter derfor et unikt team af projektledere, tekniske specialister og forretningskonsulenter baseret på dine behov og projektets omfang. De hjælper dig med at afdække, hvilke tiltag der skal til for at løse din udfordring og sørger for intelligent træk på dine interne ressourcer, når projektet skal udføres.

Vi trækker på erfaringer fra +1.000 forretningskritiske projekter med succesfulde integrationer. Vores projektledere, tekniske specialister og forretningskonsulenter har stor erfaring med digital infrastruktur og digitalisering af forretningsprocesser i en bred vifte af brancher fx industri-, detail- og energibranchen. De har derfor indgående kendskab til, hvad der skal til for at afdække din virksomheds behov og implementere forretningssystemer, og ikke mindst forståelse for vigtigheden af, at du ikke taber driften i processen. Vi ved, at resultater skabes, når der er sammenhæng mellem system, processer og medarbejdere. Det er vores fokus i alle projekter, vi påtager os.

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig om dine forretningssystemer og udviklingsmuligheder. Kontakt Flemming på +45 7027 7719 eller fmj@kaastrupandersen.dk.