Fremtidens dynamiske ERP-løsning i skyen

Det er et stort spring at gå fra isolerede og specialtilpassede on-premise-løsninger til fremtidens dynamiske ERP i skyen. Vi er din uvildige ERP-rådgiver, der får dig sikkert igennem den digitale transformation af din virksomhed.

Individuelle tilpasninger er omkostningstunge. Når du skal vælge dit nye ERP-system er det derfor afgørende, at du på baggrund af en foranalyse finder frem til det system, der med standardmoduler kan bringe din virksomhed længst. Vi hjælper dig med en objektiv analyse af, hvilket system der i højeste grad matcher dine behov.

Book et uforpligtende møde her.

Vil du vide mere?

Flemming Middelhede Jensen

Sales Manager
+45 70 27 77 19
Kontakt mig

Fordelene ved at flytte dit ERP i skyen

Mange danske virksomheder vælger en fremtidssikret, dynamisk ERP-løsning i skyen, fx Microsoft D365. Microsofts store økosystem er ofte af afgørende betydning, da deres platform af apps kan tage de fleste virksomheder langt – og du kan bygge på, som nye behov i virksomheden opstår.

Fleksibel og skalerbar

Større skalerbarhed og fleksibilitet

Understøt din virksomheds vækst uden dyre ændringer i din IT-infrastruktur. Du har fx mulighed for hurtigt at igangsætte og implementere nye brugere.

cybersikkerhed

Øget cybersikkerhed

Med den rigtige konfiguration og ajourførte systemopdateringer kan du overvåge din IT og reagere proaktivt på potentielle sikkerhedsudfordringer.
Din virksomheds følsomme data, applikationer og intellektuelle ejendomsret gemmes i Microsofts sikre og avancerede datacentre.

Reducerede omkostninger

Reducerede IT-omkostninger

Få en forbedret IT-produktivitet ved at reducere kompleksiteten ved administration af hardware, software og support. Reducer fx besværet med vedligeholdelse, sikkerhedskopier og opgraderinger.

Data i realtid

360 graders overblik og indsigt i realtid

Forbind dine data fra forskellige systemer ved at integrere dem i én kilde. Få data og indsigt fra ét rapporteringssystem, så du kan træffe faktabaserede beslutninger på det rette tidspunkt.

Tilpasning

Tilpasning til nye forretningsbehov

Skalér dit ERP op og ned efter behov. Du kan teste og udbygge med andre apps fra D365-platformen og gå live med ændringer på kort tid, eller bygge egne apps i Microsofts Power Platform.

Samarbejde

Øget samarbejde og produktivitet

Tilgå data hvor som helst og når som helst fra alle enheder. Giv eksterne samarbejdspartnere mulighed for at dele oplysninger i realtid, så du effektiviserer og letter samarbejdet.

Skal din virksomhed have et nyt ERP-system?

Det er afgørende med en ERP-rådgiver, der agerer med fuld objektivitet, og som ikke er farvet af interne og eksterne interesser eller præferencer. Vi kan hjælpe dig med at sikre, at dit nye ERP-system passer til din virksomhed – ikke omvendt.

Vi kan hjælpe dig i hele processen

Det er et stort spring at gå fra isolerede og specialtilpassede on-premise-løsninger til fremtidens dynamiske ERP i skyen.

Opstart

Vi sikrer en vellykket start på dit ERP-projekt med bl.a. foranalyse og kravspecifikation. Det giver dig et solidt grundlag for at træffe informerede beslutninger, så du kan vælge det system, der dækker dine behov.

Implementering

Vi gennemfører implementeringen trinvis, så du undgår driftsafbrydelser, og leverer førsteklasses projektledelse. Dette frigør dig fra bekymringer om systemleverandør, tidsplaner, budgetter og interessenter.

Forankring

Vi sørger for grundig forandringsledelse, der garanterer, at dine medarbejdere føler sig fuldstændig komfortable med systemet og har en klar forståelse af, hvordan de skal anvende det.

Løbende drift

I den løbende drift sørger vi for, at dit ERP-system altid er trimmet og klar til næste skridt og hjælper med at tilpasse det i takt med, at din virksomhed udvikler sig.

Download PDF med beskrivelse af processen

Download PDF

Gratis e-bog

4 råd til succes med dit ERP-projekt

Sådan sikrer du, at din ERP-implementering bliver en forretningsmæssig fordel i stedet for en klods om benet.