Det siger vores kunder

Hver dag hjælper vi virksomheder med at lede og sikre fremdrift i deres forretningskritiske projekter. Det har vi gjort i over 20 år for nogle af Danmarks største virksomheder, men også de mindre med store ambitioner.

Det har resulteret i mere end 2.000 succesfulde projekter.

Bliv klogere på, hvem nogle af vores kunder er, og hvad de siger om os på denne side.

"Samarbejdet med kaastrup|andersen om implementeringen har sikret, at vi i fremtiden kan realisere de forventede gevinster af aftalen med Telenor Connexion. Processer og ejerskab er på plads og vores organisation er klar til at skabe endnu mere værdi med vores digitale services."

Kurt Crone Jørgensen, Director, Global Enabling Products Program, Grundfos

"Ved at udvikle en ny servicemodel i tæt samarbejde med vores kunder, er vi lykkedes ret godt med at give dem en bedre forretning."

Jens Ejsing, Administrerende direktør, Volvo Construction

"kaastrup|andersen hjælper os med at få øje på gevinsterne ved at benytte machine learning i produktionen – et værktøj, der kan gøre vores produktion mere effektiv og let at styre."

Finn Hangaard Olesen, General Manager, Gåsdal Bygningsindustri A/S, VELUX Gruppen

"Vi har haft et fantastisk samarbejde med kaastrup|andersen, som med en grundig foranalyse har bidraget til, at vi sammen har skabt markant fremdrift for Egholm. I samarbejdet værdsatte vi især den personlige relation, konsulenten opbyggede med os. Hun var kompetent, tilgængelig og lydhør og hurtig til at komme på omgangshøjde med os i Egholm. Det gjorde, at vi hurtigt fik et godt samarbejde op at stå, og vi følte os set og hørt igennem hele processen."

Martin Wingaa, COO, Head of R&D and Operations, Egholm A/S