Projektledelse

Vil du udvikle dit projektledertalent?

Som projektleder er du med til at skabe værdifuld fremdrift i projekter hos nogle af landets største virksomheder. Din største ambition er, at de forventede gevinster realiseres – til tiden og med høj kvalitet.

Den største bidragsyder til ledelsesdelen af projektet er projektlederen. Som projektleder i kaastrup|andersen bruger du derfor din tid på at være en dygtig leder fremfor detaljeret specialist. Vi bidrager i en bred vifte af projekter og områder, men de fleste er centreret omkring it, digitalisering og optimering. Se mere om vores Services her

Hvad er din rolle?

Du bruger dine projektlederevner og -værktøjer til at nedbryde kompleksitet og agere proaktivt, når du løser udfordringer hos vores kunder. Du arbejder tæt sammen med kunden og har i dine kolleger i kaastrup|andersen et stærkt bagland, som du indgår i forskellige teamsamarbejder med. Læs mere om vores samarbejde og sammenhold her.

Samtidig bliver du en del af en virksomhed, som lægger vægt på udvikling og uddannelse, og hvor du har gode muligheder for at dyrke dit projektledertalent.

Du kan læse mere om, hvordan vi arbejder med både forandringsledelse og agil projektledelse. Og se ledige stillinger eller søg uopfordret her.