Byggeri & håndværk

Vi effektiviserer byggebranchen

Som i mange andre brancher er der i bygge- og håndværksbranchen skarpt fokus på at skabe sund vækst og en indtjening, der giver mulighed for udvikling af virksomheden.

Når en virksomhed i byggebranchen går fra en til flere medarbejdere og når en vis størrelse, opstår der ofte udfordringer med at styre virksomhedens opgaver i forhold til hvor udstyr og mandskab udstyr befinder sig. Det kan eksempelvis dreje sig om både stort værktøj, maskiner, trailere, biler og småt håndværktøj, boremaskine, vinkelsliber, rundsav eller andre former for materiel. Når der er flere medarbejdere og mere værktøj at holde styr på, stiger kompleksiteten. Omvendt falder effektiviteten og dermed indtjeningen.

Et, af de områder, hvor optimering kan løfte indtjeningen er tiden medarbejderne bruger på at lokalisere det udstyr, som de skal bruge til at udføre deres arbejde. Iagttagelser viser at 5% af arbejdstiden kan henføres til at lede efter udstyr, som har gemt sig eller på anden vis ikke er hvor det skulle være (læs mere i vores case om Wils A/S). Tiden, som bruges på at lede, er spildtid, som skaber frustrationer hos den enkelte medarbejder og sinker arbejdet.

kaastrup|andersen har opbygget en stærk erfaring indenfor byggeri og håndværk igennem de seneste år og leverer effektive workflowsystemer til både mindre og store virksomheder i branchen. Det er eksempelvis Buch Construction, Wils og Arkil.

kaastrup|andersen tilbyder:

  • At gennemføre optimeringer i eksisterende applikationer og processer
  • At udvikle nye applikationer i et tæt samarbejde
  • At give dig adgang til udviklede brancheløsninger fra kaastrup|andersen – se og prøv løsningerne her

kajoule logo

Vil du vide mere?

Anton Kaastrup-Hansen

CTO
+45 70 27 77 19
Kontakt mig