kajoule - reducer spildtid i driften

Skab overblik med vores trackingløsning

Dine medarbejdere sparer tid - og bliver mere effektive

kajoule

kajoule reducerer spildtid for dine medarbejderne. kajoule er en trackingløsning, der ved hjælp af tracking ticks giver et komplet og opdateret billede af, hvor jeres udstyr befinder sig – det kan være værktøj, maskiner, biler eller andre former for materiel. Det betyder, at medarbejderne kommer til at bruge mindre tid på at lede eller køre forgæves efter de ting, de skal bruge i deres arbejde. Via en app på mobiltelefonen kan medarbejderne se, hvem der senest har været i nærheden af det efterspurgte udstyr samt kontakt vedkommende direkte via et link. Løsningen kan integrere med alle åbne tracking ticks såsom Bluetooth og GPS.

Potentielt vil løsningen også kunne hjælpe med sikring mod mistet eller stjålet udstyr.

kajoule tilføjes løbende funktionalitet med udgangspunkt i kundernes behov og brugssituationer. Udviklingen understøttes af kaastrup|andersens mange års erfaring med digitaliseringsprojekter, indblik i ledelse af forandringer samt effektivisering af virksomheders processer.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at reducere spildtid og skabe mere effektivitet. Du kan også læse mere om abonnement på kajoule her.

kajoule logo

Vil du vide mere?

Lars Stie Lorentzen

Senior Consultant
+45 70 27 77 19
Kontakt mig