ERP og integrationer til hele virksomheden

ERP er essentielt, hvis gevinsterne i at digtalisere forretningsprocesser skal udnyttes

ERP-systemet er fundamentet, der sikrer overblik, sikkerhed og fleksibilitet i jeres forretningskritiske processer. kaastrup|andersen hjælper jer med kravspecifikation, valg og implementering, der sikrer jer et fremtidssikkert system.

Med en fremtidssikret ERP-løsning er der gevinster at hente på flere områder. Effektiviteten af processerne påvirkes af, om brugerne har tillid til, at data er retvisende. I mange tilfælde udarbejdes work-arounds i regneark eller der foretages systemmarkeringer ingen anvender. Lokale work-arounds og alternative processer er er gift for den digitaliserede virksomhed og muligheden for at automatisere arbejdsprocesserne. Licenser, support, opgraderinger og nyinstallation er således kun en del af regnestykket når Total Cost of Ownership, TCO, skal opgøres. Ofte negligeres indirekte omkostninger forbundet med ineffektive forretningsprocesser i den daglige drift – og netop her er der store gevinster at hente, både på kort og lang sigt.

kaastrup|andersen leverer en ERP-løsning, der skaber flow, effektivitet og fleksibilitet i netop jeres virksomhed. Vores tilgang er forfinet gennem mange års erfaring med at optimere og implementere forretningssystemer og processer. Gevinsterne, i form af lavere omkostninger, logiske flows og parathed overfor nye produkter eller tiltag, opnås hurtigt og effektivt.

kaastrup|andersen hjælper jer med hele processen.

Proces for implementering af ERP-system

kaastrup|andersen hjælper jer sikkert og hurtigt fra behov til idriftsat løsning.
Vi har erfaring med Microsoft, Business Central, AX og indsigt i SAP og IFS - og hjælper jer med at afdække behov og sikrer, at I opnår gevinsten.

Læs her casen om R2Agro ERP skift, og deres proces med at afdække behov, opsætte krav, udvælge leverandør, udvikle løsningen, implementere og idriftsætte den.

 

ERP er det centrale omdrejningspunkt i virksomheden. Hertil kommer ofte en række specialapplikationer såsom afregningssystemer (Billing), produktkonfiguratorer (CPQ), kontraktstyringssystemer (CLM) og produktinformationssystemer (PIM). kaastrup|andersen hjælper jer også med de bedste løsninger indenfor disse specialapplikationer.

ERP | Billing | CPQ | CLM | PIM

Vil du vide mere?

Flemming Middelhede Jensen

Sales Manager
+45 70 27 77 19
Kontakt mig