Offentlige institutioner

Vi sikrer digitaliseringen

Offentlige institutioner og kommuner er ofte underlagt fastlagte rammer for, hvordan de skal udvikle sig, for eksempel når det handler om digitalisering

Offentlige institutioner og kommuner oplever store forandringer både internt såvel som eksternt. Forandringerne er drevet af skiftende lovgivninger, reformer, rammer fra finansministeriet og ikke mindst de forandringer, som er båret af de digitale og teknologiske landevindinger.

Digitalisering er et af de oplagte indsatsområder, hvor vi kan effektivisere, og skabe services til gavn og glæde for borgerne. Mulighederne er mange, teknologierne omfattende og det kan være svært at finde den mest værdifulde kobling til effektiviseringspotentialet.

kaastrup|andersen har gennem en årrække hjulpet danske kommuner og myndigheder med at indfri potentialet i digitalisering og de forandringer det giver både internt i organisationen såvel som eksternt.

I tæt samarbejde med organisationens medarbejdere har vi defineret potentialet, designet og implementeret løsninger for at realisere gevinsterne og sikre effektmålene. Ved at benytte en række afprøvede metoder skaber vi løsninger, der opfylder behovene hos den enkelte organisation.

Vil du vide mere?

Flemming Middelhede Jensen

Sales Manager
+45 70 27 77 19
Kontakt mig