Karriereveje

Mange veje og baggrunde

I kaastrup|andersen arbejder vi for at bidrage til vores kunders fremdrift og vækst. Gruppen af konsulenter er jævnt fordelt med hensyn til alder, køn og erfaring. Der er forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, men de fleste er ingeniører, økonomer eller har en it-uddannelse.

Nedenfor kan du læse om nogle af de roller og kompetencer, som vores konsulenter bidrage med i projekter, programmer og initiativer hos kunderne. Vi arbejder med flere niveauer og typisk med titlerne junior konsulent, konsulent og senior konsulent, som igen tones af fagområdet. Titlen afhænger af dine resultater og den erfaring, som du har med i bagagen.

Hos kaastrup|andersen har du også gode muligheder for at udvikle dig og lære mere. Du kan læse om mulighederne for efteruddannelse og mentorordning nedenfor og om vores måde at arbejde sammen på her.

Faglig og personlig udvikling

Den, der tror sig færdiguddannet, er mere færdig end uddannet

I udvikling med k|a

I kaastrup|andersen får du gode muligheder for at udvikle dig. Hvis du eksempelvis bliver ansat som projektleder og ikke allerede er certificeret, tilbyder vi dig hurtigt det relevante kursusforløb. Det vigtigste er, at du brænder for at dygtiggøre dig indenfor dit felt. Med en ansættelse som it-udvikler eller it-arkitekt vil eventuel videreuddannelse afhænge af dine kvalifikationer og kompetencer samt hvilket felt og hvilke projekter, du kommer til at arbejde med.

Mentorordning

Mentorordningen er for dig, der har været ansat i nogle måneder. Som nystartet får du tilknyttet en buddy, som skal sikre, at du falder godt til i jobbet, og som hjælper dig med alt fra helt praktiske ting til daglige udfordringer. Når du er klar til det, får du tilknyttet en mentor, som er din sparringspartner. Du kan bruge din mentor som rådgiver og vejleder, både mht. teori og praksis, når det drejer sig om projektledelse eller it-udvikling. Vi matcher mentorer og mentées efter behov og bytter også jævnligt rundt. Du vil også selv få rollen som mentor, når du er klar til det.

Vil du høre mere om kaastrup|andersen som arbejdsplads?

Hvis du er nysgerrig på, hvordan det er at arbejde hos kaastrup|andersen, eller har du nogle spørgsmål, du ønsker afklaring på, er du altid velkommen til at kontakte vores HR Partner Tanya. Hun kan besvare spørgsmål omkring kaastrup|andersen som arbejdsplads og kan også sende dig videre til fagspecifikke eksperter, hvis det er relevant.

Tanya Thorsen

Tanya Thorsen
HR Partner
Mail: tth@kaastrupandersen.dk

Telefon: +45 4412 3702

Vores kultur bygger på stærke værdier

Vores værdier er synlige - både i tale og handling