Udvikling og nye perspektiver på projektledelse

Som projektleder hos konsulenthuset kaastrup|andersen kommer du til at arbejde med udfordrende, komplekse og ikke mindst forretningsvigtige projekter og forandringer hos en række af Danmarks største virksomheder. De forventer at se resultater og helst hurtigst muligt.

Vi har specialiseret os i projektledelse og gør det så godt, at vi 6 gange er blevet gazellevirksomhed og oplever en fortsat stigende efterspørgsel. Vi arbejder typisk inden for produktion, it og produktudvikling, men med grænseflader til andre fagområder. Vores kunder er store virksomheder, hvoraf mange arbejder globalt, men hovedsageligt med base i Danmark.

kaastrup|andersen er din mulighed for udvikling og nye perspektiver på projektledelse – i et konsulenthus, der skaber værdi, fordi vi har det godt.

Kvalifikationer
Gruppen af konsulenter er i dag jævnt fordelt med hensyn til alder, køn og erfaring.
Der er forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, men de fleste er ingeniører, økonomer eller har en it-uddannelse.

Hvis du ikke allerede er certificeret som projektleder, tilbyder vi dig hurtigt det relevante kursusforløb. Det vigtigste er, at du brænder for projektledelse.

Vi arbejder med titlerne junior projektleder, projektleder, senior projektleder og programleder. Titlen afhænger af dine resultater og den erfaring, som du har med i bagagen.

Er du nysgerrig?
Vi holder løbende samtaler og gemmer de bedste kandidater til vi har en ledig stilling. Vi vil derfor opfordre dig til at uploade dit CV i vores Karrierecenter.

Du kan også følge linket for at se, hvilke medarbejdere vi søger lige nu, eller følge vores karriereside på Linkedin, hvor du kan få et indtryk af, hvordan det er at være en del af projektlederhuset kaastrup|andersen.

Anne Sofie og Nina