Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev

Det første nyhedsbrev lander i din indbakke om lidt. Vi glæder os til at krydre din indbakke med viden om projektledelse og digitale løsninger.

I mellemtiden kan du blive meget klogere på agilitet, projektledelse og hybridmodeller her på vores hjemmeside.

Projektleder

Læs om projektledelse

Bliv klogere på, hvordan du kan skabe fremdrift og succes i dine projekter med vores erfarne projektledere.

Fremdrift

Læs spændende cases

Læs om, hvordan vi har hjulpet andre med at opnå succes med deres forretningskritiske projekter.

Indsigter

Find oplysende indsigter

Vi har skrevet en lang række indsigter, der gør dig klogere på projektledelse, agil ledelse, hybrid projektledelse og forandringsledelse.

"kaastrup|andersen er en samarbejdspartner med empati. Som kunde kan vi føle os trygge i de aftaler, vi indgår. Vi oplever en samarbejdspartner, der hurtigt bliver en integreret del af vores organisation, uden at det kritiske øje mister momentum. Det skaber succes."

Finn Olesen
General Manager, VELUX

Tre grunde til at vælge os som samarbejdspartner

Forandringsledelse

Certificerede projektledere med fagekspertise

Vores projektledere indgår i dit team på lige fod med dine medarbejdere. De har ekspertise i PRINCE2 og Scrum, og har stort kendskab til hybrid projektledelse. Så de kan anvende den tilgang, der sikrer effektiv ledelse af dit projekt.

Forretningsforståelse

Fremdrift i og succesfuld eksekvering af projekter

Vi går altid den ekstra mil: Det ligger i vores DNA at tænke ud af boksen, hvis noget står i vejen for projektets fremdrift. Vi er ikke tilbageholdende med at tage mere ind, hvis det sikrer, at projektet kører efter planen.

System kendskab

Løsninger, der blomstrer og skaber reel værdi

Vi forankrer din løsning i organisationen, så den kan blomstre og skabe reel værdi. Det gør vi med effektiv forandringsledelse, hvor vi sikrer, at medarbejderne er ombord, så din investering i forretningsudvikling giver afkast.

Vil du vide mere?

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit projekt.

Kontakt os

Sådan arbejder vi hos kaastrup|andersen

Vi arbejder i teams for at sikre høj kvalitet i vores leverancer. En af vores nøgleværdier er, at "bag en k|a'er står en k|a'er". Det betyder for os, at der altid er en dygtig kollega i baglandet, som er ekspert inden for netop dit forretningsområde.

For dig betyder det, at dit projekt forbliver i bevægelse. Vi kan altid tilføje de nødvendige kompetencer for at imødegå udfordringerne. Vi håndterer proaktivt problemet med knappe ressourcer ved at sammensætte forskellige kompetencer og trække på ekstra støtte, når det er nødvendigt.

Samarbejde

Vores mantra

Vi er mennesker, der samarbejder med mennesker: Vi lytter, vi forstår, vi handler. Og vi forankrer løsningen i organisationen og hos dine medarbejdere, så den kan blomstre og skabe reel værdi.

Project management and consulting

Vores DNA

Vi går altid den ekstra mil: Det ligger i vores DNA at tænke ud af boksen, hvis noget står i vejen for projektets fremdrift. Vi er ikke tilbageholdende med at tage mere ind, hvis det sikrer, at projektet kører efter planen.

Projektledelse

Vores tilgang

Vi er ærlige, handlekraftige og modige: Vi er kun så gode som vores seneste projekt beviser. Derfor tilgår vi hver opgave, uanset størrelse, med lige stor respekt og ambition.

Lær os bedre at kende

Vi er et konsulenthus med +65 eksperter i projektledelse og digitale løsninger.

Læs mere her