Tak for at downloade vores e-bog

Den lander i din indbakke om lidt. I mellemtiden kan du blive meget klogere på ledelse og projektledelse her på vores hjemmeside.

Projektleder

Læs om projektledelse

Bliv klogere på, hvordan du kan skabe fremdrift og succes i dine projekter med vores erfarne projektledere.

Fremdrift

Læs spændende cases

Læs om, hvordan vi har hjulpet andre med at opnå succes med deres forretningskritiske projekter.

Indsigter

Find oplysende indsigter

Vi har skrevet en lang række indsigter, der gør dig klogere på projektledelse, agil ledelse, hybrid projektledelse og forandringsledelse.

"kaastrup|andersen er en samarbejdspartner med empati. Som kunde kan vi føle os trygge i de aftaler, vi indgår. Vi oplever en samarbejdspartner, der hurtigt bliver en integreret del af vores organisation, uden at det kritiske øje mister momentum. Det skaber succes."

Finn Olesen
General Manager, VELUX

Tre grunde til at vælge os som samarbejdspartner

Forandringsledelse

Certificerede projektledere med fagekspertise

Vores projektledere indgår i dit team på lige fod med dine medarbejdere. De har ekspertise i PRINCE2 og Scrum, og har stort kendskab til hybrid projektledelse. Så de kan anvende den tilgang, der sikrer effektiv ledelse af dit projekt.

Forretningsforståelse

Fremdrift i og succesfuld eksekvering af projekter

Vi går altid den ekstra mil: Det ligger i vores DNA at tænke ud af boksen, hvis noget står i vejen for projektets fremdrift. Vi er ikke tilbageholdende med at tage mere ind, hvis det sikrer, at projektet kører efter planen.

System kendskab

Løsninger, der blomstrer og skaber reel værdi

Vi forankrer din løsning i organisationen, så den kan blomstre og skabe reel værdi. Det gør vi med effektiv forandringsledelse, hvor vi sikrer, at medarbejderne er ombord, så din investering i forretningsudvikling giver afkast.

Vil du vide mere?

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit projekt.

Kontakt os