NIS2: 7 aktiviteter, der gør dig klar

Få IT-sikkerhed på NIS2-niveau

Med NIS2 opdaterer og skærper EU kravene til IT-sikkerhed for en lang række virksomheder og brancher. Formålet med NIS2 er at sikre et højt, fælles sikkerhedsniveau på tværs af den kommunikations-infrastruktur og de it-systemer og services, som samfundet er afhængigt af. Det sikrer ledelsesforankret risikostyring, implementering af organisatoriske og tekniske foranstaltninger samt rettidig og fælles indberetning af cybersikkerhedshændelser.

Teksten i selve NIS2-direktivet er lang og omfattende, så vi har kogt indholdet ned til 7 aktiviteter, der skaber et godt fundament for overholdelse af reglerne i det nye NIS2-direktiv.

Det er langt fra alle virksomheder, der er rammes af NIS2, men selv om din virksomhed ikke rent lovgivningsmæssigt skal leve op til de nye krav, så læs med og få helt styr på IT-sikkerheden.

Få guiden og tilmeld dig kaastrup|andersens nyhedsbrev

Ved at udfylde dine oplysninger nedenfor, får du mulighed for at downloade guiden. Du tilmelder dig samtidig kaastrup|andersens nyhedsbrev, hvor du vil modtage cases og indsigter samt invitationer til relevante arrangementer o.l. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet. Læs om kaastrup|andersens datapolitik her.

Bemærk: Slå din adblock fra, inden du indsender formularen.

Download guiden NIS2: 7 aktiviteter, der gør dig klar