S&OP - Sales & Operation Planning

Sænk omkostningerne og øg paratheden overfor ændringer i markedet

Solid planlægning mellem salg og produktion er afgørende for at leve op til kundens forventning

Der er markante gevinster at hente med en velfungerende, digital S&OP-løsning. Gevinsterne ligger i reaktionshastigheden og præcisionen af jeres Sales & Operation Planning processer. Når virksomhedens værdikæde er digital, kan den reagere hurtigere på udsving i efterspørgslen, kapital kan frigives og leveringspræcisionen til kunden kan øges. Det giver tilfredse kunder og frie midler.

kaastrup|andersen hjælper jer med analyse af markedsefterspørgslen, jeres leveringsevne og designer den optimale systemunderstøttelse for jeres S&OP arbejdsprocesser. Den egentlige værdi ligger, som med alle andre systemer, i organisationens brug, og derfor designer vi også den organisatoriske proces som sikrer, at I får den fulde værdi. En optimal S&OP proces kræver nemlig også fokus på forandringsledelse.
Vi hjælper med:

S&OP

kaastrup|andersen leverer S&OP løsninger til flere industrier og har specialister, der sikrer, at jeres S&OP-løsning både kan tilpasse og udvikle sig, så den er på forkant med markedsbehovet og leveringsevnen. Efter det indledende arbejde med at implementere eller optimere S&OP processen, står vi også klar til at sikre implementeringen og forankringen i jeres virksomhed.

Overvejer I mulighederne i en S&OP setup? Kontakt Flemming Middelhede Jensen på fmj@kaastrupandersen.dk

Vil du vide mere?

Flemming Middelhede Jensen

Sales Manager
+45 70 27 77 19
Kontakt mig