PLM – Product Lifecycle Management

Digitaliser dine produkters livscyklus med et PLM-system

Product Lifecycle Management er centralt, når moderne virksomheder skal håndtere alle de tilgængelige informationer om deres produkter.

Digitaliserede produktionsvirksomheder anvender produktdata til at drive store dele af forretningen. Afdelinger som fx marketing, produktion og indkøb trækker og anvender produktdata i deres arbejde. Et PLM-system er en platform, der er med til at understøtte samarbejdet på tværs af jeres afdelinger – softwaren gør det let for jer at finde og dele kritisk data i realtid i hele produktværdikæden. Størstedelen af produktdata produceres af produktudviklingen, der via det integrerede PLM-system skaber tilgængelige informationer for de øvrige virksomhedssystemer. Læs mere om PLM her.

PLM hjælper dig med at øge time-to-market og effektiviteten, da værktøjet giver dig mulighed for at koordinere alle aspekter af produktudviklingen, fra design til produktion og endda afviklingsfasen. Det fører til en mere strømlinet proces, som reducerer jeres tidsforbrug og omkostninger. Med PLM kan du holde styr på alle informationer om dit produkt, og du kan på den både sikre, at I opfylder kvalitetstandarderne og er i overensstemmelse med alle regler og krav. Skal du lave en product Life Cycle Assesment (LCA) for at rapportere på bæredygtigheden af dine produkter, kan PLM ligeledes spille en vigtig rolle i den proces.

Du kan få hjælp til:

Vi kan bistå dig i alle faser fra udarbejdelse af kravspecifikationer til løbende drift. Vi kan lave tilpasninger til dit eksisterende PLM-system eller hjælpe dig med at implementeret et nyt.

Vi kan være din uvildige partner i din søgen efter den helt rigtige PLM-applikation til din virksomhed. Vi kan hjælpe dig i hele processen fra indledende analyse af behov og krav til systemet til gennemførelse af selve projektet. Lad os sammen se på, hvordan vi skaber mere effektive workflows i din produktværdikæde.

Læs mere om, hvordan vi optimerer PLM hos Grundfos her.

Vil du vide mere?

Flemming Middelhede Jensen

Sales Manager
+45 70 27 77 19
Kontakt mig