Innovation

Nytænkning – og handling, der skaber fremdrift

Vi sætter holdet, styrer processen, skaber rammerne og sikrer fremdrift, så din innovation skaber værdi

Mange virksomheder må i dag ændre deres (traditionelle) antagelser om, hvordan man leder og organiserer sig som virksomhed. Det er væsentligt for alle virksomheder at forandre og tilpasse sig fremtiden, og modellere både produkter og organisation, så virksomheden er gearet til – og formår at udnytte – de forandringer, der hele tiden sker i både samfund og marked.

Vi lever i en uforudsigelig verden, og det er vigtigere end nogensinde at tænke og lede innovativt i organisationerne, anskue verden på alternative måder og være nysgerrig på nye muligheder, der udvikler forretningen.

Sandheden er dog, at innovation er svært. Det kræver dyb kvalitetstænkning og tid. Der findes både effektive og ineffektive måder at opnå det på, men der er ingen genveje. Men din evne og villighed til at innovere vil afgøre, om din virksomhed er i stand til at overleve i en verden med hurtige forandringer.

kaastrup|andersen har succes med at lede vores kunder gennem en innovativ proces, der danner et solidt fundament for at tage stilling til hvor, hvordan, hvorfor og om man i det hele taget skal starte et projekt, strategisk initiativ eller lignede.

Måden, hvorpå vi arbejder med innovation, er individuel fra virksomhed til virksomhed, men vi tager altid udgangspunkt i nedenstående model. Udover at vi arbejder med modellen som en dream, discover, develop tilgang, bruger vi den også til at danne et overblik over, hvor virksomheden befinder sig i innovationsprocessen, Why, what, how fasen. Kendetegnende for alle opgaver er, at vi varetager rollen professionelt og leder processen på en struktureret, retningsgivende og nytænkende måde, så vi sammen skaber fremdrift.

Innovationsmodel

Det gør vi, fordi vi ved, at du og dine medarbejdere er eksperter på jeres område, så vores ambition er at få det bedste ud af jeres viden, historie og kendskab til markedet. Udover at lede processen sætter vi tingene i perspektiv ved blandt andet at trække på vores egne erfaringer fra en lang række brancher og virksomhedstyper, bringe nye vinkler på banen og understøtte den vision, I har som virksomhed.

Vi bruger vores viden til at sætte holdet, styre processen, skabe rammerne og sikre fremdrift, så du får værdi ud af din innovation. Vi faciliterer processen fra start til slut i en LEAN-baseret tilgang, der hele tiden giver deltagerne et visuelt overblik. På den måde kan vi bringe din virksomhed helt fra start til slut i fasen. Og så snart vi sammen med din virksomhed har spottet et uudnyttet potentiale, kan vi fortsætte og hjælpe dig med at starte projektet.

Hvad enten din virksomhed ønsker en mere effektiv innovativ kultur, ønsker at identificere uudnyttede forretningsgange eller noget helt tredje, kan kaastrup|andersen hjælpe dig med processen. Vi leder processen lige fra idé- og innovationsstart, over projektopstart og projektgennemførsel til projekt afslutning og implementering.

Vil du vide mere?

Harald Høi Andersen

Director
+45 70 27 77 19
Kontakt mig