Gør dine produkter digitale

Skab ny forretning med dine produkter

Gør dine produkter til informationskilder og skab nye services til dine kunder

Digitalisering giver mange muligheder, også når vi ser nærmere på eksisterende produkter. Ofte kan selv enkle produkter få nyt liv og skabe mere værdi, hvis de digitaliseres – eller tilføres digitale elementer. Vi giver et godt eksempel på dette i vores case om Volvo Construction. De store entreprenørmaskiner er digitaliserede og afleverer data om deres brug og forbrug. De opsamlede data giver kunderne værdifuld information, som bruges til at nedbringe driftsomkostningerne på byggepladserne.

kaastrup|andersen leverer

Vi arbejder med digitalisering ud fra flere perspektiver for at sikre, at vi opnår størst værdi for kunden. Det betyder, at vi ikke blot opsamler data, men også ser på dataværdi og -analyse, sammenholdt med kommunikation, infrastruktur, it-arkitektur og ikke mindst, hvilken ’menneskelig’ værdi løsningerne bringer. Det kan være i form af nye forretningsområder, optimering af eksisterende produkter eller forbedringer af for eksempel brugeroplevelse eller -grænseflader.

Vi digitaliserer dine produkter der, hvor det giver mest værdi i forhold til indsatsen – løsningerne skal være både teknisk, økonomisk og praktisk gennemførlige. Det betyder, at vi analyserer både de kort- og de langsigtede gevinster ved digitaliseringen af produkter. Det er også centralt, at løsningerne giver muligheder for yderligere videreudvikling af produkterne; markedet og kundernes behov ændrer sig løbende og produkterne skal være fleksible for at kunne følge med kravene. Vores mål for vores kunder er kortere time-to-market og en høj sandsynlighed for gevinstrealisering.

Eksempler på, hvad kaastrup|andersen leverer:

  • IoT platforms arkitektur
  • Kunde apps
  • Alarmsystemer
  • Fjernovervågning
  • Rapporteringssystemer, der skaber viden ud fra data

Grafikken nedenfor er et eksempel på et opgave- og rapporteringssystem, hvor digitaliserede hospitalssenge leverer data, som bruges til at forbedre både brugernes oplevelse, sikre løbende vedligehold og maksimere kundens udbytte af produkterne.

Digitaliser dine produkter

Hvorfor samarbejde med kaastrup|andersen?

Hos kaastrup|andersen har vi mange års erfaring med digitalisering af produkter i forskellige brancher (læs mere i vores cases). Vi har et specialiseret team af dedikerede nøglemedarbejdere, der er rustet til at tage hånd om netop jeres behov for digitale løsninger.

Microsoft PartnerVi samarbejder med markedets førende udbydere af IoT-platforme. Vi er blandt andet en del af Microsoft Partner Network, hvor vi igennem Cloud Mentoring programmet kan accelerere IoT-udviklingen.

Vil du vide mere?

Tonny Christian Greiner

Sales Manager
+45 70 27 77 19
Kontakt mig