E-commerce

Sæt strøm til salget

Styrk din forretning med e-commerce, der virker

E-commerce eller e-handel er en central salgskanal i business-to-consumer. Business-to-business har ligeledes fået øje på potentialet, og anvender kanalen til at komme foran konkurrenterne. Det er særligt indenfor after-sales-service, at virksomhederne er i gang med at udbygge e-commerce kanalen. Det giver en række nye udfordringer i virksomheden, idet eksempelvis master data skal være valide og velstrukturerede for at kunne anvendes i et kommercielt perspektiv.

kaastrup|andersen har i tæt samarbejde med vores kunder gennemført og leveret nogle af markedets mest innovative e-commerce løsninger på omfattende og komplekse forretningsområder. Vi hjælper dig sikkert gennem hele forløbet og kan hjælpe lige fra rådgivning om strategi og processer, til den tekniske implementering og integration til eksisterende it-systemer.

kaastrup|andersen leverer både B2C- og B2B-løsninger med respekt for de forskellige behov og krav, det stiller til løsningerne. Vi assisterer dig blandt andet med:

  • Rådgivning og for-analyser omkring valg af platform og sameksistens med eksisterende it-portefølje
  • Etablering og optimering af e-handelsløsninger på tværs af kanaler og devices
  • Opsamling og analyse på anvendelse af data til løbende forbedring af resultater
  • Procesoptimering, så processerne omkring din e-handelsløsning, logistik, kundeservice m.v. kan forløbe så effektivt, integreret og automatiseret som muligt

Vi arbejder med adskillige tekniske platforme og kan derfor rådgive dig om den platform, der passer bedst til dine ønsker og behov.

Vil du vide mere?

Tonny Christian Greiner

Sales Manager
+45 70 27 77 19
Kontakt mig