Applikationsdesign og -udvikling

Udnyt markedets mest moderne teknologier

Nytænkning, agilitet og konkurrenceevne er nogle af nøgleordene, når vi taler om it-systemer og software i dag. Der stilles store krav til hastighed og tilpasningsmuligheder og det betyder, at vedligehold af tidligere tiders legacy-systemer ofte er urentabelt og ineffektivt.  

Hver enkelt virksomhed har specifikke behov, der ikke nødvendigvis dækkes af store hyldevareløsninger og som kan opfyldes på nye, enklere måder med moderne teknologier og platforme. kaastrup|andersen stiller med et stærkt team af specialister, der sikrer, at din kommende it-løsning dækker de rette behov, er effektiv, fremtidssikret og er succesfuldt implementeret i din virksomhed. 

Tæt samarbejde

Vores projektteams skaber hurtigt overblik over jeres kort- og langsigtede forretningsbehov og prioriteter samt indsigt i organisationen og de processer, som systemet skal understøtte og effektivisere. Projektforløbet gennemføres i tæt samarbejde med jer, hvor inspireres til at tænke nyt for at finde de mest effektive løsninger. 

Projektformen er agil, og hele tiden under fuld kontrol i forhold til det samlede scope, fremdrift og deadlines. Vi tror på et tæt samarbejde, og arbejder også ofte ude hos jer gennem hele projektforløbet. 

Moderne teknologier og førende platforme

Vi arbejder med moderne og effektive teknologier, og udvikler på de førende platforme på markedet – Java, Microsoft .NET og forskellige Open Source-rammeværktøjer. En del af vores mål er at være på forkant med udviklingen, så vi udbygger løbende vores kompetencer og viden i forhold til, hvad der rører sig, både indenfor softwareudvikling, connectivity, på platformsområdet etc. Samtidig har vi fingeren på pulsen når det kommer til udviklingsmetoder og best practise i forhold til succesfuld implementering af løsningerne.  

Drift og vedligehold

Som full-service leverandør tager vi også gerne ansvar for løsningerne efter de er gået live. Vi sikrer overlevering til vores Drift og Vedligehold, som har fokus på at vedligeholde et dybt kendskab til jeres løsning og at sikre hurtigt og agilt samarbejde. 

kaastrup|andersen har leveret langt over 1.000 succesfulde projekter indenfor en række forskellige områder og brancher hos store og mellemstore danske virksomheder. Vi indfrier vores kunders ambitioner ved at arbejde teambaseret, agilt og levere fremdrift, der skaber værdi. Vores interne teambaserede samarbejde på tværs af kompetencer giver os en unik fordelsom sætter os i stand til at levere til aftalte deadlinesinden for budget og med leverancer, der indfrier forventningerne. 

Vil du vide mere?

Anton Kaastrup-Hansen

CTO
+45 70 27 77 19
Kontakt mig