Sådan virker kajoule

SKAB OVERBLIK MED VORES TRACKINGLØSNING

kajoule er en værktøjsstyring og trackingløsning, der ved hjælp af sporingsticks giver et komplet og opdateret billede af, hvor jeres udstyr er – det kan være værktøj, maskiner, biler eller andre former for materiel. Det betyder, at dine medarbejdere sparer tid på at lede eller køre forgæves efter de ting, de skal bruge i deres arbejde. Og det sparer dig og virksomheden for både tid og penge.  

Sådan ser det ud

kajoule appen

Brugerfladen er enkel og intuitivt opbygget med fokus på at gøre det nemt at finde hvad du søger.

Du guides via billeder, afstand til enhed samt kort, så du altid kan finde frem til udstyret.

Totalt overblik over værktøjet

Hver enhed oprettes individuelt med tilknyttede masterdata, der gør det muligt at få såvel total overblik samt sorteret efter for eksempel ansvarlig, type, gruppe eller andet.

Sporingstyper

kajoule understøtter flere typer sporingsenheder såsom:

  • Bluetooth
  • GPS
  • NB-IoT

Læs mere om de forskellige sporingsenheder lige her.

Værktøj kan også oprettes uden sporingsenhed til effektiv værktøjsstyring med fuldt overblik i ét system.​ Det kan for eksempel skabe et fuldt overblik over alt det værktøj en medarbejder er ansvarlig for, men som ikke nødvendigvis skal trackes.

Overblikket skabes automatisk

Tracking funktionen er en vigtig del af at hjælpe medarbejderne med at skabe overblik over, hvor værktøj og maskiner er nu – uden at medarbejderne skal foretage sig noget. Ved at montere en sporingsenhed på jeres udstyr indmeldes lokation og tidspunkt på den enkelte enhed. Det skaber overblik over, hvor alt jeres udstyr er, helt automatisk - uden at I løbende skal scanne enheder eller føre optegnelser manuelt.

kajoule er et leverandøruafhængigt system – det betyder, at man i produktet kan tilkoble alle typer sporingsenheder så længe enheden har en åben kommunikation.

Via en app på mobiltelefonen kan medarbejderne se, hvem der senest har været i nærheden af det efterspurgte udstyr samt kontakt vedkommende direkte via et link. Løsningen integrerer med alle åbne tracking ticks såsom Bluetooth og GPS og integrerer med de øvrige systemer I driver jeres virksomhed med.

kajoule kan bruges på både mobil og desktop – med en brugerflade der tilpasser sig din skærmstørrelse

kajoule app kan hentes nu i App store og Google play:

kajoule på App Store kajoule på Google Play

Enkel og hurtig brugerstyring

Individuel brugerstyring gør det nemt at tilføje nye medarbejdere eller underleverandører samt at fjerne dem ved ophørt samarbejde.

Systemintegration

kajoule er baseret på en generisk IOT platform – det gør, at vi sammen med jer kan koble kajoule sammen med jeres øvrige systemer.

Det sætter jer i stand til at synkronisere data mellem systemer, så datakvaliteten stiger og skaber et bedre overblik.

Helt konkret giver det en mere fleksibel hverdag med færre forstyrrelser og øget effektivitet.

Nyt i kajoule

kajoule tilføjes løbende funktionalitet med udgangspunkt i kundernes behov og brugssituationer. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at reducere spildtid og skabe mere effektivitet.

Prøv det - uden beregning!

Tonny Christian Greiner

Sales Manager
+45 70 27 77 19
Kontakt mig

Start forbedringerne nu!

Prøv kajoule værktøjsstyring gratis i en måned!

Kom i gang