Praktikmodeller

Kickstart din karriere hos k|a

Er du nyuddannet eller studerende, og leder du efter et fuldtidsjob eller fuldtidspraktik, der kan booste din karriere i retningen mod at blive projektleder?

Det er vigtigt for os, at du kommer til at føle dig tryg i rollen som projektleder, og vi bruger meget energi på oplæring. Du vil derfor gennemgå et struktureret forløb, så vi sammen sikrer os, at du får den faglige viden og de kompetencer, som kickstarter din karriere som projektleder.

Du kan hos kaastrup|andersen blive ansat som enten nyuddannet med titlen junior projektleder, eller som fuldtidspraktikant i forbindelse med din kandidatuddannelse. Fælles for begge er, at du vil opnå en stejl læringskurve indenfor projektledelse, både gennem deltagelse på vores specialtilpassede uddannelsesforløb og gennem praktisk erfaring. Vores interne projektlederuddannelse fokuserer på at give dig de nødvendige kompetencer indenfor projektledelse, projektstyring og projektværktøjer, så du bliver klædt godt på til jobbet som projektleder.

Som nyuddannet

Vi ansætter jævnligt nyuddannede kandidater som junior projektledere. Disse kommer oftest fra en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør, cand. merc eller cand. IT. Vi lægger vægt på at du har drive til og motivation for at skabe resultater sammen med og gennem andre, og at du er struktureret, målrettet og trives i en koordinerende rolle. Derudover skal du kunne kommunikere flydende på dansk og engelsk, og besidde gode IT kundskaber og en god teknisk forståelse.

Vores mål er, at du hurtigt og professionelt opnår de nødvendige kompetencer til at kunne agere som projektleder på dit eget projekt. Derfor vil du i starten af forløbet blive koblet sammen med en gruppe af erfarne konsulenter, hvor din opgave bliver at opsøge viden og samle erfaring gennem assistance på projekter og ledelse af delprojekter og mindre projekter hos vores kunder. Derudover vil du fungere som projektleder på interne projekter i kaastrup|andersen. Du vil også få tilknyttet en konsulent i en struktureret mentorordning, som ligeledes er med til at sikre dig en god start.

Fuldtidspraktik

Er du studerende på en kandidatuddannelse, har du mulighed for at komme i fuldtidspraktik hos k|a. Vi ser et stort potentiale i at være i kontakt med potentielle medarbejdere i deres tid som studerende, og bestræber os derfor på at sammensætte et praktikforløb, som giver dig mulighed for at udvikle dine kompetencer indenfor projektledelsesfaget og at kickstarte din fremtidige karrierer som projektleder allerede i dit praktikforløb. Praktikforløbet ser således ud:

  • Du er tilknyttet k|a 5 dage i ugen (>30 timer)
  • Forløbet har et projektorienteret fokus, hvor du agerer som assisterende projektleder på forskellige projekter i løbet af praktikperioden
  • Du assisterer på interne strategiske opgaver og projekter
  • Hvis du skal skrive en praktikopgave, kan empiri og andet indsamles via interviews og observationer under virksomhedsbesøg og gennem assistance på diverse projekter

Hvis du ønsker at kickstarte din professionelle karriere som projektleder, så send os din ansøgning, hvori du tydeliggør, om du ønsker en ansættelse som junior projektleder eller som fuldtidspraktikant. Fortæl om dig selv, dit studie og dine erfaringer, samt hvorfor du ønsker at arbejde som projektleder.

Du kan uploade din ansøgning og CV i vores karrierecenter: Upload dit CV (når du i skemaet kommer til ‘ønsket stillingsniveau’ under ‘erfaringsoplysninger’ vælger du ’junior projektleder’ eller ‘praktik’).

Vi ser frem til at høre fra dig.