Bag en k|a’er står en k|a’er og igen en k|a’er. Vi er aldrig alene.

Udsagnet er en af de værdier, vi holder i hævd i kaastrup│andersen. Når du vælger et job hos os, træder du ind i et konsulenthus med stærke værdier, som definerer vores hverdag. Vi har specialiseret os i projektledelse og gør det så godt, at vi er 7 gange er blevet gazellevirksomhed og oplever en fortsat stigende efterspørgsel.

Væksten og værdierne definerer tilsammen k│a kulturen. En kultur, hvor vi brænder for at skabe resultater med styring og ledelse af projekter, og hvor vi oplever at teamwork ofte er vejen til succes.

Som projektleder hos kaastrup|andersen kommer du til at arbejde med udfordrende, komplekse og ikke mindst forretningsvigtige projekter og forandringer hos en række af Danmarks største virksomheder. De forventer at se resultater og helst hurtigst muligt.

kaastrup|andersen er din mulighed for udvikling og nye perspektiver på projektledelse – i et konsulenthus, der skaber værdi, fordi vi har det godt.

Udover at arbejde som projektleder hos en af vores kunder har du også mulighed for at udforske andre områder af projektledelse. Det kunne eksempelvis være underviser på k|a academy (vores interne projektlederuddannelse), facilitator på et ad hoc forløb hos en af vores kunder, mentor for en kollega, eller et helt andet område, som vi endnu ikke har fået øje på.

Kvalifikationer
Gruppen af konsulenter er i dag jævnt fordelt med hensyn til alder, køn og erfaring.
Der er forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, men de fleste er ingeniører, økonomer eller har en it-uddannelse.

Hvis du ikke allerede er certificeret som projektleder, tilbyder vi dig hurtigt det relevante kursusforløb.
Det vigtigste er, at du brænder for projektledelse.

Vi arbejder med titlerne junior projektleder, projektleder, senior projektleder og programleder.
Titlen afhænger af dine resultater og den erfaring, som du har med i bagagen.

Lyder det som noget for dig? Upload dit CV

 

Sådan arbejder vi hos kaastrup|andersen