Det startede i en lejlighed i Struer

kaastrup|andersen er et eksempel på den klassiske iværksætterhistorie. Den begynder dog ikke i en garage, men i stuen i en lejlighed på 2. sal i Struer tilbage i 2001. Det blev Struer i de første levemåneder, idet de to iværksættere tog springet fra Bang & Olufsen.

Det stod dog hurtigt klart, at en mere central placering i Jylland ville være en fordel for den videre udvikling. Valget stod mellem Herning eller Århus. I midten lå Silkeborg, hvilket blev resultatet i sidste ende. Silkeborg har en perfekt placering i forhold til de kunder som virksomheden bidrager til. Ligeledes er der kort afstand til en række af landets bedste uddannelsesinstitutioner, som virksomheden også gerne involverer sig i og samarbejder med.

Siden starten i 2001 har projekter været omdrejningspunktet. I 2007 blev profilen indskærpet til projektledelse, og det fokus holdes der fast ved – også i fremtiden. kaastrup|andersen har frem til i dag gennemløbet en fin udvikling med 7 gazelle-kåringer, senest i 2016. Den flotte udvikling har skabt en særdeles stærk kultur med afsæt i ledelse af projekter.