Manage Business & Performance

BRING VIRKSOMHEDEN SIKKERT IND I FREMTIDEN

Balancerer virksomhedens ressourcer, omkostninger og indtægter – også i fremtiden?

Forretningsmæssige muligheder og trusler håndteres i højere grad gennem teknologi og digitalisering. Det betyder samtidig, at man i højere grad betragter IT som en faktor, der skal være med til at drive innovation og vækst.

Digitalisering af økonomi- og finansfunktionen skaber nye muligheder, især når det kommer til automatisering af processer samt monitorering og prognoser af performance. Det kan også betale sig at se nærmere på opgradering af ERP-systemet eller implementering af BI værktøjer til at visualisere KPI’er. Uanset retningen i den digitale CFO-strategi betyder det store forandringer for medarbejderne, funktion og interessenter i virksomheden.

For IT-afdelingerne betyder det, at de skal være i stand til både at tænke forretning og udvikling af næste generations infrastruktur og teknologiske serviceydelser. Samtidig skal de overholde budgetter og sikre den eksisterende drift samt den generelle IT-sikkerhed.

Hos kaastrup|andersen har vi lang historik med at gennemføre større infrastruktur- og digitaliseringsprojekter. Vi hjælper dig med at overskue kompleksiteten og styre sikkert igennem den forandring, der skal til for at sikre et optimalt forretningsmæssige udbytte.

Vil du vide mere?

Harald Høi Andersen

Director
+45 70 27 77 19
Kontakt mig